Op Bootje.nl is het mogelijk vrijblijvend een boot te zoeken en/of aan te bieden.
Met behulp van de zoekfunctie is het mogelijk boten door geheel Nederland te zoeken.
Om te reageren op boten kunt u de desbetreffende persoon een bericht sturen als u ingelogd bent.

Regels
Het plaatsen van een advertentie
Het plaatsen van een of meerdere advertenties op Bootje.nl is mogelijk voor iedereen die boten zoekt of te koop wil aanbieden. Het is niet toegestaan om te verwijzen naar websites, (e-mail) adressen of betaal-telefoonnummers. Het vermelden van gewone telefoonnummers is wel toegestaan. Advertenties die niet thuis horen onder de juiste rubriek, of geen relatie met de doelgroep hebben, zullen worden verwijderd.

Uw privacy en misbruik
Om misbruik van uw gegevens te voorkomen zijn deze niet zichtbaar en opvraagbaar in het openbare deel. Er is één uitzondering: U kunt, als u dat wenst, wel uw eigen telefoonnummer bij een advertentie vermelden. Om privacy redenen en ter voorkoming van spam en andere ongewenste e-mail zal het verzenden van een bericht naar een adverteerder altijd via ons beveiligde systeem naar het e-mailadres van de adverteerder worden gedaan. Op deze website zullen geen e-mailadressen worden getoond of worden vrijgegeven. Wij kunnen u garanderen dat Bootje.nl geen e-mail adres voor commerciële doeleinden aan derden zal geven, verkopen of ter beschikking zal stellen. Politie en justitie zullen altijd het recht hebben om bij overtreding van wetten, gegevens van adverteerders te vorderen. Het plaatsen van uw telefoonnummer is op eigen risico. Op het moment dat u een advertentie plaats zal ook uw IP adres opgeslagen worden in ons systeem, dit is om misbruik van het systeem tegen te gaan.

Wie mag een advertentie plaatsen
Iedereen die niet verboden zaken te koop heeft of zoekt mag adverteren. Bedrijven en particulieren zijn welkom, mits men zich aan de regels houdt. Het doel is om mensen de mogelijkheid te geven om op Bootje.nl advertenties te plaatsen die betrekking hebben op boten (en toebehoren).

Wat mag niet
Er mogen geen racistische, pornografische en fatsoen overschrijdende advertenties geplaatst worden en bij de wet verboden artikelen. Mochten wij hier toch achter komen dan worden deze advertenties verwijderd uit ons systeem. Bootje.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor de inhoud van de advertenties die geplaatst zijn. Het is niet toegestaan advertenties voor Multi Level Marketing (MLM) te plaatsen, (e-mail) adressen, websites of betaal telefoonnummers te noemen. Een artikel mag slechts een maal per rubriek worden aangeboden. Advertenties die betrekking hebben op verhuur c.q dienstverlening kunnen uitsluitend tegen betaling worden geplaatst.

Het wijzigen / verwijderen van uw advertentie
U kunt zelf uw advertenties beheren als u bent ingelogd.

Zijn er kosten aan verbonden?
Voor het plaatsen van een advertentie vragen wij een vergoeding van € 1,40 in Nederland, € 1,35 in Frankrijk en € 2,00 in alle andere landen.
De kosten voor het ophogen en verlengen van advertenties zijn hetzelfde. U staat dan net zolang bovenaan totdat iemand anders zijn advertentie ophoogt of als er een nieuwe advertentie wordt geplaatst.
In Nederland, België en Frankrijk betaald u dit door naar een 0900 nummer te bellen, vervolgens de code van het scherm intoetsen op uw telefoon en de advertentie staat gelijk online.
Snel en gemakkelijk.
Adverteerders uit andere landen moeten het bedrag overmaken via een overschrijving. Het kan dan enkele werkdagen duren voordat de advertentie online komt.

Klachten
Als u als gebruiker klachten heeft over bepaalde advertenties kunt u dit melden door het contact formulier in te vullen. U drukt op de rode knop 'Meld aan ons' onderaan de advertentie. Aan Bootje.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Bootje.nl houdt zich het recht voor om advertenties zonder opgaaf van reden te verwijderen uit ons advertentie systeem.